22. Februar 2024

BTC worstelt om een ​​aanzienlijk momentum te krijgen als Bears Guard $ 13K

BTC heeft de afgelopen 48 uur een inspirerende betovering van prijsactie meegemaakt. ‚S Werelds eerste cryptovaluta steeg naar een nieuw hoogtepunt van $ 13.250, voordat hij geconfronteerd werd met enige afwijzing die de prijzen terugduwde naar de bovenste regio van $ 12.000.

De BTC-prijs schommelde sindsdien onder het weerstandsniveau van $ 13k, met een paar honderd dollar omhoog en omlaag, omdat beleggers inschatten welke richting de BTC-markten de komende uren zullen uitgaan

Op het moment van de pers is BTCUSD 1% gedaald om te handelen tegen $ 12.790. Het momentum van de koningsmunt is schijnbaar enigszins tot stilstand gekomen na de afwijzing in de buurt van $ 13.200 . Veel handelaren verwachten echter dat de BTC-stieren binnenkort $ 13K zullen terugvorderen.

Om het psychologische belang van het $ 13-niveau uit te leggen, vergeleek een cryptohandelaar en -analist de huidige rally met wat medio 2019 werd waargenomen toen Bitcoin Rush aan de top begon.

“De prijs van BTC teleporteerde van het bereik van $ 12.000 naar $ 13.000 naar $ 14.000, wat de meeste investeerders schokte en sommigen deed denken dat er een volwaardige bull run op handen was. Maar Bitcoin weigerde van $ 14.000 en vervolgens $ 13.000 later die zomer om het technische belang van die regio te bevestigen, ” legde de handelaar uit via Twitter.

BTC staat klaar om de komende dagen hoger te komen, aangewakkerd door een aanhoudende druk op fiscale stimuleringsmaatregelen en de voortdurende buzz over de intrede van Paypal in de crypto-sfeer .

Bitcoin kan te maken krijgen met een lichte uitverkoop

De BTC-prijs heeft de afgelopen dagen een enorme kracht uitgeoefend, gekenmerkt door een niet-aflatende opwaartse trend waardoor de activa meerdere weerstandsniveaus hebben overwonnen.

Volgens Ki Young, de CEO van analysebedrijf CryptoQuant, zou de vlaggenschipcrypto binnenkort een lichte daling kunnen zien als gevolg van de toenemende spotverkoopdruk van grote houders van BTC.

De CEO merkte via een tweet op dat de wisselstroom van walvissen sterk toeneemt, wat aangeeft dat ze zich opmaken om hun posities te verkopen. walvis verhouding.