Wekelijkse cryptoprijsvoorspelling: Stieren om deze week te kalmeren?

Bitcoin blijft zich terugtrekken omdat het ondersteuning vond rond $ 30.000.

Ethereum zette een nieuw record neer.

Ripple blijft zich consolideren in een driehoekspatroon

De algehele cryptomarkt heeft deze week gemengde signalen ontvangen. De marktleider van deze week was Ethereum, dat meer dan 15 procent won en een nieuw record bereikte. Chainlink bleef sterk presteren, dat na een korte retracement ook een nieuw record bereikte, net onder de $ 26.

Wekelijkse cryptoprijsvoorspelling: markten om deze week terug te keren naar de onderkant?

Ons recente artikel vermeldde dat institutionele beleggers niet genoeg zijn om de Bitcoin Revolution markt te redden . Dit lijkt op dit moment waar, aangezien de markt over het algemeen uitgebreid is. Op de meeste van de belangrijkste munten vormen zich echter langzaamaan terugtrekkingen. Dit geeft waarschijnlijk aan dat beleggers op dit moment conservatief zijn, aangezien het springen in een markt die zich tot nu toe heeft uitgebreid, zo snel een risicovol spel is.

Laten we eens kijken naar enkele van de ontwikkelingen die Bitcoin en de belangrijkste altcoins de afgelopen week hebben gehad.

BTC / USD 4-hour chart – op zoek naar een bounce en een nieuw lager dieptepunt instellen

Onze laatste Bitcoin-prijsvoorspelling vermeldde hoe BTC momenteel worstelt om zijn bullish momentum te behouden. Dit komt duidelijk tot uiting in de grafiek. Bitcoin heeft vorige week een duidelijk lager dieptepunt gemaakt rond $ 30.000, nadat het in januari twee keer een lager laagste punt had gezet. De eerste is op 19 januari en de tweede is op 15 januari.

Sinds Bitcoin een lager dieptepunt heeft vastgesteld op $ 30.000, is de prijs van BTC / USD langzaamaan naar boven toe blijven dalen . Tot dusver is belangrijke eerdere steun van $ 34.000 als weerstand getest.

Als Bitcoin tekenen van afwijzing vertoont voor verder opwaarts potentieel, kunnen we deze week een andere beweging zien om nog een lager dieptepunt in te stellen. Dit zou verder paniek op de markt veroorzaken, aangezien prijsactie die verschillende lagere dieptepunten en lagere hoogtepunten veroorzaakt, een duidelijk signaal op de bearmarkt is.

Daarom gelooft de analist dat Bitcoin deze week een verdere neergang zal zien, en traders zouden kunnen zoeken naar een shortpositie rond de huidige prijsniveaus.

ETH / USD 4-hour chart – Weerstand testen nabij het hoogste punt ooit

Ethereum-prijsvoorspelling vermeldde eerder hoe ETH / USD een nieuw record van $ 1.467 heeft bereikt als gevolg van pieken in de uitstroom van de beurs . Het hoogste punt ooit werd echter snel teruggedrongen tot onder de weerstand van $ 1.440. Als Ethereum verder opwaarts potentieel blijft afwijzen, zal de markt waarschijnlijk enige tijd geen verdere opwaartse voortzetting zien.

Daarom kunnen we deze week een andere beweging lager zien voor Ethereum. Een potentieel doelwit voor ondersteuning wordt nog steeds gezien rond de $ 1.100. Als Ethereum wordt bereikt vanaf de huidige prijsniveaus, zou het meer dan 20 procent verliezen.

Kleinere ondersteuning tussen de huidige prijs en de ondersteuning van $ 1.100 wordt gezien rond $ 1.250. Dit niveau is ook in overeenstemming met het voortschrijdend gemiddelde over de 100 perioden.

Over het algemeen is de prijsvoorspelling van Ethereum deze week behoorlijk bearish. Bearish ontwikkelingen voor de prijs van Bitcoin zullen Bitcoin waarschijnlijk nog lager slepen.